Festivalul lămâilor

Eveniment în Culinar, Carnaval

Perioada: 17 februarie 2018 - 7 martie 2018

Menton

Festivalul Lămâilor are loc în localitatea Menton, aproape de Nisa. Aceasta este una dintre cele mai călduroase localităţi din Franţa în timpul iernii aşa că vei întâlni o mulţime de lume care fuge de iernile friguroase din nordul continentului.

Ţine cont că este posibil ca această sărbătoare să fie apropiată ca şi dată cu Carnavalul din Nisa şi, în acest fel, să le prinzi pe amândouă.

Ce vei întâlni aici? Parade zilnice, sculpturi cu fructe şi flori, artizani locali, grădini minunate. Şi nu în ultimul rând localitatea Menton, o combinaţie de munte, mare, arhitectura italiană şi gastronomie franceză.

Îmi place: 13
Distribuie pe:

Evenimente

Menton

Menton se afla la graniţa dintre Franţa şi Italia pe malul Mediteranei. Are o climă foarte plăcută, arhitectura italiană şi este una dintre cele mai frumoase staţiuni, fiind supranumită ‚Perla Frantei’.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro