Evenimente

Sunwaves Festival

Mamaia

Este un mod de a deschide în forţă sezonul la mare, cu 5 nopţi de muzică şi dans. Acest festival a ajuns la ediţia 23 şi se ţine direct pe plajă, în Mamaia sat.

26 apr. 2018 - 1 mai. 2018

Tomorrowland Festival

Boom

Este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume şi are loc în oraşul Boom, situat între Bruxelles şi Antwerp. Festivalul are 16 scene şi se întinde pe 75 de hectare.

20 iul. 2018 - 29 iul. 2018

Primavera Sound Festival

Barcelona

Unii dintre cei mai cunoscuţi artişti din lume vin la acest festival muzical care are loc anual în Barcelona. Genurile muzicale abordate sunt rock, pop şi indie.

30 mai. 2018 - 3 iun. 2018

Snowbombing

Mayrhofen

Festivalul Snowbombing te duce sus, pe munte. Este cam la o oră distanţă de Innsbruck, lângă Mayrhofen.

9 apr. 2018 - 14 apr. 2018

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro