Snowbombing

Eveniment în Muzica, Sportiv

Perioada: 9 aprilie 2018 - 14 aprilie 2018

Mayrhofen

Festivalul Snowbombing te duce sus, pe munte. Este cam la o oră distanţă de Innsbruck, lângă Mayrhofen. Găseşti aici petreceri în igloo şi în pădure şi concerte pe scenă, ba chiar şi petreceri în piscină. Vor fi câteva zile care îţi vor testa la maxim rezistenta – ziua schiezi, noaptea petreci.

Poţi merge la acest festival chiar şi dacă nu eşti un schior prea bun. Peisajele sunt superbe, poţi urca şi coborî cu uşurinţă. În plus, Mayrhofen este una dintre cele mai frumoase staţiuni montane din Europa. Iar artiştii care vin merită tot efortul pentru aceasta deplasare.

Dacă ajungi cu maşina atunci poţi face parte din convoiul de două zile care are drept ţintă festivalul. Se spune că jumătate de distanţa este să ajungi până la Mayrhofen.

Îmi place: 13
Distribuie pe:

Evenimente

Mayrhofen

 Mayrhofen este o staţiune Montana din Austria aflată la o oră distant de Innsbruck. Aici poţi skia tot timpul anului întrucât este lângă gheţarul Hintertux, la o înălţime de 3250m. Vara poţi merge cu bicicletă, poţi face trasee montane sau cu parapanta.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro