Bari

Destinatie

Bari este un oras situat pe coasta de sud-est a Italiei, cu iesire la marea Adriatica si situat, vis-a-vis de orasul Dubrovnik - Croatia. Este cel de al doilea centru economic ca marime, din regiunea sudica a Italiei si este un oras incarcat cu istorie si de constraste.  Orasul vechi Bari ofera o prezentare fantastica a arhitecturii istorice, a unor cladiri importante precum Castelul Svevo, in timp ce orasul modern gazduieste cateva muzee fine si strazi comerciale. Combinatia dintre vechi si nou este evidenta in acest minunat oras de coasta.

Îmi place: 0
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole

15 martie în Destinatii

Hotel Nicolaus - Bari

15 martie în Destinatii

Hotel Oriente - Bari

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro