Hotel Nicolaus - Bari

Articol în Destinatii scris de Admin - 15 martie 2018

Daca nu doriti sa stati chiar in centrul orasului Bari dar, doriti mai mult de la hotelul in care stati atunci alegeti cu incredere Hotel Nicolaus.

Hotelul  ofera camere elegante, WiFi gratuit si o zona de wellness complet echipata, cu piscina interioara, sala de fitness, sauna, baie turceasca si cada cu hidromasaj. Hotelul este situat in Poggiofranco, o zona rezidentiala din Bari.

Bari - Hotel Nicolaus - Piscina

In camerele Hotelului Nicolaus fumatul nu este permis. Cu design modern, fiecare camera este dotata cu aer conditionat si TV cu canale prin satelit si cu vizionare cu plata. Majoritatea camerelor beneficiaza de balcon.

Bari - Hotel Nicolaus - Camera Dubla

Acest hotel de 4 stele are 2 restaurante: The Roof se afla la etajul 14, include o gradina pe acoperis si ofera preparate rafinate si servicii de catering pentru evenimente private si banchete, iar restaurantul Seasons serveste mai ales o combinatie de specialitati italiene si din Puglia.

Bari - Hotel Nicolaus - restaurant

Hotelul se gaseste la mai putin de 10 minute cu masina de Gara Bari si de centrul orasului. La cerere, oaspetii au la dispozitie gratuit si un serviciu de transfer cu program fix de la/la Aeroportul din Bari.

Cuplurile apreciaza in mod deosebit aceasta locatie. Aceasta proprietate este de asemenea cotata pentru cel mai bun raport calitate/pret in Bari!

Rezerva o camera la Hotel Nicolaus aici...

Îmi place: 100
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Bari

Bari este un oras situat pe coasta de sud-est a Italiei, cu iesire la marea Adriatica si situat, vis-a-vis de orasul Dubrovnik - Croatia. Este cel de al doilea centru economic ca marime, din regiunea sudica a Italiei si este un oras incarcat cu istorie si de constraste.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro