Restaurante si baruri la inaltime, in Amsterdam

Articol în Culinar, Ghiduri scris de Admin - 3 iulie 2018

Haideti, sa descoperim impreuna barurile si restaurantele situate la inaltime in Amsterdam, si la propriu si la figurat.Ce poate fi mai dragut intr-un oras ca Amsterdamul decat sa savurezi o bautura sau cina si sa te bucuri de panorama orasului?

Indiferent daca esti in vacanta sau in trecere sa stii ca Amsterdamul se bucura de unele dintre cele mai bune baruri de pe acoperis din Europa. Peisaje pitoresti, mancare, bautura si socializare, aceste terase  aflate pe acoperisul cladiriilor ofera o experienta cosmopolita.

Ce terase si baruri va recomandam in Amsterdam, la inaltime?

Dupa ce ati vazut toate atractiile la nivel de strada, este timpul sa vedeti orasul dintr-un punct de vedere diferit.

Daca iti doresti un loc unde sa poti sta atat ziua, cat si noapte la Canvas  vei gasi mereu  ceva de facut. Terasa de pe acoperis este situata la etajul al saptelea al cladirii Volkshotel si ofera o vedere de 360 de grade asupra raului Amstel si a centrului orasului. In timpul saptamanii, la  Canvas vei putea servi pranzul si cina. Bucataria o sa te impresioneze cu mancaruri indraznete. Dar, noi preferam  noptile de weekend, atunci cand Canvas  se transforma si devine Club Canvas si atmosfera devine incendiara. Clubul din Amsterdam este  deschis in zilele de vineri si sambata pana la 04:00, servind nu numai bauturi, ci si un timp bun garantat!

Adresa Wibautstraat 150, Amsterdam

Canvas terasa in Amsterdam

Situat la Hotelul Doubletree by Hilton, SkyLounge are una dintre cele mai ravnite locatii din Amsterdam pentru un bar situat pe acoperisul unei cladiri.  Situat chiar langa Gara Centrala, daca vei merge aici vei avea garantat, intreg orasul la picioarele tale.

Imaginiile sunt uluitoare - mai ales la apusul soarelui. Daca vorbim de mancare, SkyLounge are un meniu  pretentios, plin cu feluri de mancare, cum ar fi friptura japoneza wagyu si cocktail-uri, cum ar fi Pearbullionul dulce, confectionat cu sirop de ciocolata alba, par si prajit in rom. Deci, un loc pentru cei cu mai multe pretentii.

 Adresa Oosterdoksstraat 4, Amsterdam

Hotelul Doubletree by Hilton SkyLounge

HOPP este o terasa pe acoperis care sarbatoreste verdeata orasului Amsterdam. Deschisa numai cand soarele straluceste, HOPP ofera un loc pentru  a savura un vin, o  cina si  pentru a petrece mai mult de doua ore. Meniul de mic dejun, pranz si cina cuprinde mancaruri sanatoase, cum ar fi sandvisuri si salate de sfecla rosie. In ceea ce priveste bauturile ofera bere locala, vin si o multime de bauturi alcoolice, inclusiv The Hangover, versiunea HOPP a unui Blood Mary, cel mai bine baut  la micul dejun. (asa mi s-a spus)

Adresa Eerste Ringdijkstraat 4, Amsterdam

Terasa HOPP amsterdam

La Turnul A'DAM, nu poate fi vorba decat de o imagine coplesitoare. Turnul de 80 de metri, situat peste raul IJ si avand alaturi de Muzeul filmului EYE, se mandreste cu numeroase locuri spectaculoase pentru a admira tot Amsterdamul. MA'DAM este spatiul de impartire a barului cu cercuri in stilul turnului, cu puntea de observatie LOOKOUT - care se deschide pentru pranz si cina cu feluri de mancare, cum ar fi burgerul Black Angus. Dupa ora 21:00 si pana tarziu in noapte M'ADAM opreste luminile, aprinde muzica si incepe sa serveasca cocktail-uri inventive si mici gustari pentru multimea iubitoare de petreceri.

Adresa Overhoeksplein 1, Amsterdam

Adam tower restaurant Amsterdam

Cauta cazare la AmsterdamCauta zboruri catre Amsterdam

Îmi place: 48
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Amsterdam

Amsterdam ni se pare în primul rând cel mai tolerant oraş din lume, cel în care te poţi simţi liber ca nicăieri altundeva. Dar capitala Olandei este mult mai mult decât atât - este un oraş frumos, multicultural, cu o viaţă culturală efervescentă.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro