Evenimente

Keukenhof

Lisse

La Keukenhof are loc expoziţia florilor din Lisse, un mic oraş situat între Amsterdam şi Haga. Să mergi la acest festival este ca şi cum ai merge la cea mai frumoasă grădină de primăvară.

22 mar. 2018 - 13 mai. 2018

Târgul de Crăciun din Viena

Viena

Dacă vrei să simţi cu adevărat magia sărbătorilor, atunci Viena este locul în care o poţi face. De la jumătatea lunii noiembrie până pe 26 decembrie poţi vizita oraşul într-o atmosferă cu adevărat specială.

16 nov. 2017 - 26 dec. 2017

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro