Evenimente

Festivalul lămâilor

Menton

Festivalul Lămâilor are loc în localitatea Menton, aproape de Nisa. Ce vei întâlni aici? Parade zilnice, sculpturi cu fructe şi flori, artizani locali, grădini minunate.

17 feb. 2018 - 7 mar. 2018

Festivalul vinului în Bordeaux

Bordeaux

Toată lumea, nu numai cunoscătorii, a auzit de vinul de Bordeaux. În cadrul acestui festival ai timp să îl guşti pe îndelete, de la mai mulţi producători.

14 iun. 2018 - 18 iun. 2018

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro