Restaurante pentru cei care merg cu copiii in Amsterdam

Articol în Culinar, Ghiduri, Copii scris de Admin - 5 iulie 2018

Pentru cei care au copii, „Unde mananca copiii?” este una dintre problemele care se ivesc atunci cand planuiesc sa plece intr-o calatorie cu copiii.

Daca destinatia ta de calatorie este Amsterdam, atunci trebuie sa stii ca in general cafenelele si restaurantele sunt, in general, foarte primitoare pentru familii si pentru copii. Ca recomandare pentru o prima vizita, opriti-va si la un  restaurant cu Pancake. Aceste gustari tipice olandeze o sa le paca atat copiilor, cat si celor mai mari.

Ce restaurante am gasit, pentru dumneavoastra atunci cand calatoriti cu copiii in Amsterdam?

Cafe Amsterdam restaurant potivit pentru a manca copiii in Amsterdam

Restaurantul Café Amsterdam este doar la o aruncatura de  Westerpark.  Restaurantul a fost amenajat  intr-o fosta statie de pompare a apei care dateaza de la sfârsitul secolului al XIX-lea. Cladirea insasi nu reuseste sa impresioneze parand o  „sufragerie extinsa”, cu tavanele inalte si cu terasa pe apa.

Aceasta cafenea de dimensiuni reduse, fabuloasa, era camera mecanica a statiei de pompare pentru apa care venea in Amsterdam de la dunele de la Vogelenzang, statia a fost renovata in anii 80 de consiliul municipal Westerpark si inchiriata din 1996 la Café-Restaurant Amsterdam. Rezultatul este o sala de mese monumentala  in care meniul este demn de cele mai bune bistrouri pariziene cu rillettes,  friptura, cassoulet si o mare selectie de fructe de mare proaspete.

Adresa Café Restaurant Amsterdam,

Watertorenplein 6,

1051 PA AMSTERDAM

Blue Amsterdam Restaurant potrivit pentru copii

Restaurantul Blue Amsterdam este o destinatie"secreta" in centrul orasului Amsterdam. Situat pe culmea centrului comercial Kalvertoren, multi cumparatori nu au nici o idee despre vederea spectaculoasa pe care o poti avea din acest restaurant si produsele alimentare care  ii asteapta.

 Cu un design unic, aflat  intr-o cladire de sticla proiectata de Pi de Bruijn, restaurantul se afla intr-un turn de sticla futurist care ofera vederi uimitoare la 360 de grade ale orasului Amsterdam. Bineinteles, mâncarea si bautura sunt de o importanta egala, oferind mâncaruri gustoase facute cu cele mai fine ingrediente proaspete.

 Adresa Blue Amsterdam,

Singel 457,

1012 WP AMSTERDAM

Restaurant Spingaren Amsterdam potrivit si pentru copii

Restaurant Spingaren

Un restaurant belgian pe canale din Amsterdam? Atunci ttebuie sa mergi la Spingaren. Situat  intr-o casa superba de-a lungul canalelor, ofera preparate fabuloase din bucataria belgiana. Interiorul remarcabil  combina trei stiluri contrastante: de la tapetul auriu si oglinzi, la pereti simpli si lampi „kitchen”.  Intr-o atmosfera relaxanta, restaurantul ofera produse proaspete direct din Belgia folosind retete tipice belgiene.

Adresa Restaurant Spingaren,

Herengracht 88,

1015 BS AMSTERDAM

Cauta cazare la AmsterdamCauta zboruri catre Amsterdam

Îmi place: 36
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Amsterdam

Amsterdam ni se pare în primul rând cel mai tolerant oraş din lume, cel în care te poţi simţi liber ca nicăieri altundeva. Dar capitala Olandei este mult mai mult decât atât - este un oraş frumos, multicultural, cu o viaţă culturală efervescentă.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro