Unde mancam in Londra

Articol în Destinatii, Ghiduri, Culinar, City Break scris de Admin - 18 august 2018

Am auzit mai multe persoane, care au fost la Londra ca atunci cand au vrut sa manance au cautat restaurante si fie au gasit restaurante cu specific indian, a caror mancare nu putem spune ca o iubim cu toti, fie au gasit restaurante foarte scumpe. Ei, sa stiti ca si la Londra exista restaurante unde se mananca bine si la preturi acceptabile. O sa va vindem un pont: Lantul de restaurante Carluccios.

In restaurantele Carluccios o sa gasiti preparate din bucataria italiana, foarte gustoase si la preturi accesibile. Mai mult aici o sa gasiti si meniuri pentru copii.

Ce putem gasi  in Restaurantele Carluccios in meniuri?

 in ceea ce priveste meniul aveti de unde alege de la salate de toate felurile, pizza, paste, friptura si chiar peste si fructe de mare. Toate aceste preparate sunt gatite foarte bine, conform specificului bucatariei italienesti, care cunoastem ca este foarte gustoasa.

Unde mancam cand mergem la Londra

Probabil va intrebati, ce preturi gasiti aici, pentru ca stim ca Londra este una dintre cele mai vizitate capitale Europene dar, este si un foarte scumpa. De exemplu, o Salata Caprese are pretul de 6.50 lire, un platou de specialitati italienesti 17.50 lire iar o portie de lasagna 10.95 lire

Unde mancam cand mergem la Londra Restaurante Carluccios

Daca va faceti probleme in ceea ce priveste locatia acestor restaurante, va putem spune ca sunt destul de multe si sunt asezate astfel incat sa poata fi alegerea dumneavoastra, atunci cand calatoriti la Londra. Mai mult decat atat reteaua de Restaurante are un site pe care gasiti informatii atat legate de meniu, cat si de locatii sau program.www.carluccios.com. Deci, inainte sa plecati la Londra, vizitati acest site si vedeti care este cel mai apropiat restaurant de locul unde o sa fiti cazati sau pe unde o sa va plimbati cand o sa stati la Londra.

Îmi place: 3
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Londra

Londra turistica inseamna multiculturalism, Big Ben, autobuze rosii cu doua etaje, poduri, schimbarea garzii si multe accesorii pentru ceai.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro