Ce poţi face cu copiii la Londra: parcuri şi muzee

Articol în Copii scris de Admin - 4 decembrie 2017

O vizită cu copiii la Londra nu este atât de scumpă precum te-ai aştepta. Transportul pentru copiii sub 10 ani este gratuit, fie că iei metroul sau autobuzul (multe dintre ele sunt cu 2 etaje, aşa că nu are niciun sens să iei un autobuz turistic). Şi intrarea la multe muzee de interes pentru copii este tot gratuită.

Dacă te gândeşti să vizitezi atracţiile din oraş, atunci fără îndoială trebuie să ajungi la Tower of London, cel mai bine cunoscut castel medieval. Aici poţi afla foarte multe despre istoria Angliei şi să vezi fel de fel de exponate interactive. Şi, evident, nu uita să treci pe la Buckingham Palace atunci când are loc schimbarea gărzii. Mulţimea întâlnită aici va fi însă destul de mare, aşa că va trebui să îi ţii pe copii pe umeri ca să aibă vreo şansă să vadă ceva.

British Museum.

Acesta este unul dintre cele mai bune muzee din lume şi intrarea este gratuită. Cu siguranţă ai vrea să îl vizitezi pe tot, dar este dificil cu copiii. Aşa că încearcă să vizitezi măcar expoziţia cu mumii Egiptene. Intrarea este liberă.

London Transport Museum

Poate că ţie acest muzeu nu îţi va spune prea multe, însă copiii vor fi mai mult decât încântaţi. Pentru că au aici tot felul de mijloace de transport şi pot să intre în ele! Există şi loc de joacă pentru copii, deşi de fapt tot muzeul este aşa ceva. Intrarea este liberă.

Imperial War Museum

Avioane, tancuri, arme şi tot felul de informaţii despre războaie. Poate că pe tine nu te va interesa prea tare, însă unii copii sunt fascinaţi de aşa ceva. Intrarea este liberă.

Natural History Museum

Dinozauri, balene, tigri, elefanţi, vulcani şi cutremure, toate se găsesc aici, aşa că este unul dintre cele mai bune muzee de vizitat cu copiii. Intrarea este liberă.

Dar, cum este dificil să stai toată ziua prin muzee şi parcurile engleze sunt cu adevărat lăudate, este bine să încerci să petreci câteva ore şi în ele.

Victoria Park este destul de somptuos, întrucât a fost iniţial un parc regal. Acum însă poţi găsi aici mai multe locuri de joacă pentru copii care sunt concepute astfel încât să le pună la încercare creativitatea.

Crystal Palace Park

Dacă copiii tăi iubesc dinozaurii atunci vor fi încântaţi să găsească aici dinozauri în mărime naturală.

Şi să nu uităm de Harry Potter.

Dacă copiii tăi îl iubesc pe Harry Potter atunci probabil că cea mai bună modalitate de a vizita oraşul este făcând un tur Harry Potter care îl duce în cele mai importante locuri din oraş - St Paul’s Cathedral, Big Ben, London Eye, Millennium Bridge, Tate Modern.

Îmi place: 0
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Londra

Londra turistica inseamna multiculturalism, Big Ben, autobuze rosii cu doua etaje, poduri, schimbarea garzii si multe accesorii pentru ceai.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro