Weekend romantic la Londra

Articol în Ghiduri scris de Admin - 26 februarie 2018

Atunci când ne gândim la Londra vedem un oraş foarte aglomerat şi haotic. Ne este un pic greu să ne vedem acolo într-o ipostază romantică. Însă greşim foarte tare.

Hyde Park

După ce ai văzut Parlamentul şi Palatul Buckingham, locuri obligatorii când ajungi în Londra, ieşi din aglomeraţie şi îndreaptă-te către Hyde Park. Locul de plimbare al familiei regale poate să fie şi locul tău de plimbare. Şi poţi închiria şi hidrobicicete, ceea ce este romantic şi oarecum simbolic pentru relaţia voastră. Sau puteţi să faceţi un picnic liniştit, ca şi cum nu aţi fi în unul dintre cele mai zgomotoase oraşe din lume. Dar şi mai bine este să faceţi călărie în Hyde Park. Parcul este foarte mare, aşa că aveţi spaţiu suficient, iar experienţa este una pe care nu o veţi uita vreodată.

Victoria and Albert Museum

De la Hyde Park nu aveţi mult de făcut pentru a ajunge la Victoria and Albert Museum, considerat unul dintre cele mai romantice muzee. Acesta este un muzeu de design fondat în 1852, cu o colecţie impresionantă de obiecte. Puteţi vedea aici de la bijuterii şi haine până la mobilă şi picturi.

Plimbare pe canale

Unde te poţi ascunde de lume într-un oraş atât de plin în care mereu se întâmplă câte ceva? Ei bine, deşi nu ai crede, în Londra există un loc foarte pitoresc, aproape de centru, care se numeşte Little Venice. Şi de acolo pornind poţi străbate canale prin oraş până când ajungi la Zoo.

Dacă nu excelează neapărat în locuri romantice, Londra excelează însă în hoteluri foarte bune şi în restaurante pe măsură. Iar asta este foarte important. Te poţi arunca în vâltoarea străzii şi să o guşti din plin, dar ştii că există locuri elegante, liniştite unde să te poţi retrage. Iar asta este foarte romantic!

Cauta cazare la LondraCauta zboruri catre Londra

Îmi place: 0
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Londra

Londra turistica inseamna multiculturalism, Big Ben, autobuze rosii cu doua etaje, poduri, schimbarea garzii si multe accesorii pentru ceai.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro