Cu ce să te întorci acasă de la Londra?

Articol în Util scris de Admin - 13 noiembrie 2017

Londra nu este chiar un oraş ieftin, însă cu greu vei rezista tentaţiei de a cumpăra o mulţime de lucruri. Şi nu, nu mă refer la magneţi de frigider cu celebra cabina telefonică sau cu autobuzul londonez, deşi şip e acestea le găseşti pe toate drumurile. Uite câteva lucruri care îţi vor face cu ochiul cu siguranţă:

Stilul pop londonez

Nu ştii de unde să o porneşti ca să obţii aşa ceva? Îţi este uşor să îl recunoşti dar n-ai idee cu l-ai putea re produce? Atunci o bună idee ar fi să intri într-un magazin Burberry şi pur şi simplu să cumperi ce îţi place.

Ceai

Evident, dacă ai o artă a ceaiului pe care îl bei zilnic la o anumită oră nu se poate să nu ai şi o mulţime de soiuri de ceai. Profitaţi de faptul că sunteţi la Londra, încercaţi cât mai multe şi apoi aduceţi acasă pe cel care v-a încântat cel mai tare.

Biscuiţi

Nu poţi avea o ceremonie englezească a ceaiului dacă nu ai şi biscuiţi. Şi îi vei găsi fără îndoială în foarte multe magazine. Dacă ajungi pe la Fortnum & Masons, cumpără-I de acolo. În plus, este posibil să te tenteze multe alte lucruri, de la coşuri pentru picnic până la porţelan sau ciocolată.

Schiţe, fotografii

Sunt foarte frumoase, cu accent pus în special pe arhitectură, clădiri vechi. Şi le găsiţi cu uşurinţă în timp ce vă plimbaţi pe străzi.

Brelocuri

Ştiu, nu pare mare lucru. Însă se pare că nimeni nu reuşeşte să scape din Londra fără a lua măcar un breloc pentru chei. Şi se găsesc în toate variantele posibile, de la unele foarte ieftine la unele scumpe.

Îmi place: 0
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Londra

Londra turistica inseamna multiculturalism, Big Ben, autobuze rosii cu doua etaje, poduri, schimbarea garzii si multe accesorii pentru ceai.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro