24 de ore în Londra, un program încărcat

Articol în Ghiduri scris de Admin - 9 ianuarie 2018

O capital atât de mare precum Londra nu poate să fie văzută cu uşurinţă în câteva ore. Tot ceea ce poţi face este să încerci să vezi, din afară, obiectivele cele mai importante.

Dacă îţi place că atunci când mergi într-un loc nou să îţi faci o idee asupra întregului oraş, atunci cea mai sigură modalitate este să iei un autobuz turistic, unul care îţi permite să te urci şi să cobori când vrei, purtându-te în acelaşi timp la cele mai importante locuri. Desigur, cele mai turistice.

Ora 09 – Westmister

Începem cu această zonă, întrucât ea este simbolică. Aici se afla Westminster Abbey, Big Ben şi Parlamentul. De fapt zona este mai largă de atât, însă ne vom mai întoarce la ea pe parcursul acestei zile, întrucât este centrul administrativ şi cultural. Neapărat să vizitaţi Westminster Abbey, locul de încoronare al regilor.

Ora 11 – London Eye

Vrei să ai cu adevărat o privelişte deosebită asupra Londrei? Atunci mergi la London Eye. Se înălţa până la 135 de m şi o rotaţie completă durează 30 de minute. Trebuie să ştiţi însă că este atât de popular încât sunt puţine şanse să vă urcaţi dacă nu aveţi rezervare făcută înainte.

Ora 13 – Trafalgar Square

Continuaţi călătoria pentru a ajunge la Trafalgar Square. În drum veti găsi cu siguranţă un loc unde vă va face plăcere să mâncaţi. Mai ales pe strada Strand şi pe străduţele adiacente sunt foarte multe localuri. Această piaţă este considerată a fi inima Londrei şi aici se sărbătoresc petrecerile de an nou sau se fac proteste.

Ora 15 – Palatul Buckingham

Din Trafalgar Square te poţi îndrepta pe bulevardul The Mall către Palatul Buckingham. Acesta nu este considerat cel mai frumos palat regal, însă este locul de reşedinţă al casei regale. În august şi septembrie unele camere pot să fie vizitate.

Ora 17 – Hyde Parc

După o plimbare printr-o capitală atât de aglomerată probabil că ai nevoie de un moment de respiro. Aşa că îţi propunem să mergi către Hyde Park. La fel cum fac şi londonezii.

Ora 19 - Leicester Square şi Soho

Este timpul pentru cină şi, desigur, viaţa de noapte. Ar fi păcat să pleci fără să vezi ce se întâmplă. Şi zona Leicester Square este cea mai indicată pentru asta. Plimbă-te prin Soho şi bucură-te de tot ceea ce are Londra de oferit.

Îmi place: 16
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Londra

Londra turistica inseamna multiculturalism, Big Ben, autobuze rosii cu doua etaje, poduri, schimbarea garzii si multe accesorii pentru ceai.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro