Sunwaves Festival

Eveniment în Muzica

Perioada: 26 aprilie 2018 - 1 mai 2018

Mamaia

Este un mod de a deschide în forţă sezonul la mare, cu 5 nopţi de muzică şi dans. Acest festival a ajuns la ediţia 23 şi se ţine direct pe plajă, în Mamaia sat.

Vei întâlni aici muzică electronică, atât cu DJ romani cât şi din străinătate. Printre numele din 2017 s-au numărat: Alex & Digby, Alexandra, Amir Javasoul, Apollonia, Arapu, Barac, Cally, Clovis, Daniel Maher, Gescu, Gettic Funk ( Piticu, Xandru, Funk E), Ion Ludwig, Lamache, Loco Dice, Marc Antona, Marco Carola, Mihigh, Neverdogs, Priku, Ricardo Villalobos, Sepp, Sonja Moonear, Sublee, The Martinez Brothers, Vincent Iulian.

La festival participa 20.000 oameni şi atmosfera este una de petrecere. Chiar dacă ai impresia că muzică electronică nu este pentru tine trebuie să încerci măcar o dată în viaţa să vezi cum se simte.

Dacă nu ajungi la ediţia de primăvară, atunci poate că ajungi la ediţia din august.

Îmi place: 1
Distribuie pe:

Evenimente

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro