Primavera Sound Festival

Eveniment în Muzica

Perioada: 30 mai 2018 - 3 iunie 2018

Barcelona

Unii dintre cei mai cunoscuţi artişti din lume vin la acest festival muzical care are loc anual în Barcelona. Genurile muzicale abordate sunt rock, pop şi indie. Nu este de mirare faptul că acest festival este atât de special – deşi este imens, el are loc într-un oraş, dar este în acelaşi timp şi pe malul mării, în Parc del Forum.

Festivalul are o vechime de 10 ani şi este printre cele mai populare în Europa. În aria festivalului vei găsi şi 5 zone destinate special pentru mâncare unde se vor servi fel de fel de delicatese.

Festivalul se adresează în special tinerilor şi promovează mult grijă faţă de mediul înconjurător.

Îmi place: 1
Distribuie pe:

Evenimente

Barcelona

In Barcelona oricine gaseste ceva de care se indragosteste - La Rambla, fotbal, Audi, plaja, petreceri, Gaudi. Este al 4-lea cel mai vizitat oras din Europa.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro