Fête des Lumières

Eveniment în Cultural

Perioada: 7 decembrie 2017 - 10 decembrie 2017

Lyon

Fête des Lumières este numele unei sarbatori care are loc in fiecare luna decembrie in orasul Lyon, Franța. Acest festival, care are mai mult de 100 de ani vechime, este popular, fiind foarte indragit de catre familii.

La origine, festivalul comemora inaugurarea unei statui a Fecioarei Maria. Acum toate manifestările sunt foarte moderne, high tech, cu reprezentaţii multimedia. Aveţi aici, pentru exemplificare, câteva momente din 2016Accesul la festival este gratuit şi au loc evenimente în toate colţurile oraşului. Este recomandat să cumpăraţi un city card ca să fie mai ieftină deplasarea cu mijloace de transport în comun.

Îmi place: 0
Distribuie pe:

Evenimente

Lyon

Lyon este un oras din Franta care a aparut inca de pe vremea romanilor  la confluența fluviului Rhône cu râul Saône. Partea veche a orasului face parte din Patrimoniul Unesco.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro