Săptămâna baloanelor cu aer cald, în Filzmoos, Austria

Eveniment

Perioada: 13 ianuarie 2018 - 20 ianuarie 2018

Filzmoos

Săptămâna baloanelor cu aer cald, în Filzmoos, Austria, este un eveniment care are loc anual în ianuarie şi atrage din ce în ce mai mulţi turişti. Este şi explicabil de ce: baloanele foarte frumos colorate arata extraordinar în peisajul alb din jur.

Atmosfera este relaxanta chiar dacă este vorba despre un concurs. Participă câteva zeci de echipaje din întreaga lume. În fiecare an are loc Ballon Glow, când baloanele urcă pe cer în timpul nopţii, laminate, fantastice.

În 2018 Săptămâna baloanelor cu aer cald are loc din 13 până pe 20 Ianuarie. Ballon Glow este în 14 februarie. Este bines a te asiguri că ai cazare dinainte, întrucât mica staţiune poate deveni destul de aglomerată.

Îmi place: 36
Distribuie pe:

Evenimente

Filzmoos

Filzmoos este un satuc tipic austriac, la 60 km sud de Salzburg, considerat un paradis de catre toti cei care iubesc muntele si sporturile montane: ski, hiking etc.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro