Oferte

Sicilia
6 sep 2018 - 9 sep 2018

Politeama Luxury Suites, Palermo

La 1,3 km de la Catedrala Palermo, Hotelul Politeama Luxury Suites este situat în Palermo și oferă camere cu acces gratuit la internet WiFi. Proprietatea este aproape de câteva atracții renumite, la 1,8 km de Palazzo dei Normanni, la 3 minute de mers pe jos de Teatrul Politeama și la 4 minute de mers pe jos de Piazza Politeama

225.00 € Prețul include: cazare 3 nopti, 2 adulti

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro