Dubai, Emiratele Arabe Unite

Articol în Destinatii, Ghiduri scris de Admin - 10 aprilie 2018

Daca ne gandim cum am putea sa descriem Dubaiul, doua cuvinte cred ca sunt suficiente: opulenta si extravaganta. Aici este locul unde va puteti bucura de soare si nisip, sa savurati privelistea uluitoare de la cel mai inalt zgarie-nori din lume Burj Khalifa, si sa vizitati galeriile si cafenelele de pe malul marii din vecinatatea istorica Al Fahidi.

Dubai, Burj Khalifa

Nu  veti putea sa va intalniti cu istoria in Dubai, insa, daca arhitectura moderna si futurista este pe placul dumneavoastra, atunci veti ramane cu siguranta impresionati de arhitectura cladirilor din Dubai. Alte atractii turistice si obiective importante din oras sunt: Resortul Madinat Jumeirah, Muzeul de istorie, Marea Moschee, Fantanile arteziene, Piata de Condimente si Golful Delfinilor.

Dubai, Golful delfinilor

Dubai fantani arteziene

Cea mai mare parte a coastei din Dubai este in proprietate privata, dar exista si plaje publice care sunt incredibil de bine intretinute si includ o multime de restaurante precum Jumeirah Beach Residence si Kite Beach.

Restaurant Jumeirah Beach Residence

Daca sunteti in cautare de distractie, vizitati una dintre cele mai noi destinatii ale parcului de distractii din Dubai, cum ar fi IMG Worlds of Adventure sau Dubai Parks and Resorts. Puteti de asemenea sa incercati parcuri acvatice precum Wild Wadi si Aquaventure sau sa va bucurati de o plimbare cu camila peste dune sau de a face un snorkeling in Golf.

Exoticul Dubai

Cazare

Experienta araba este unica, fiind cu adevarat un Paradis ce pune la dispozitia turistilor cele mai recente schimbari in materie de lux, detalii si inovatie. Indiferent de circumstantele unei astfel de vizite, cu interes de serviciu sau personal cu ocazia revelionului sau a diverselor aniversari, statiunea ofera vizitatorilor cele mai diversificate unitati de cazare, pornind de la cele mai acaparante unitati pana la cele ce dispun de un veritabil confort si cu o contravaloare acceptabila.

Totodata, Dubaiul este cel ce pune la dispozitia turistilor si oferte de cazare mai ieftine, in aceasta categorie incadrandu-se hotelurile de 3 stele sau apartamentele ce faciliteaza adaptarea turistilor prin crearea unui mediu familial. Indiferent de optiunea aleasa, statiunea reprezinta una dintre cele mai frumoase si unicate zone turistice, fiind o adevarata oaza de fascinatie.

Cauta cazare in DubaiCauta zboruri catre Dubai

Cumparaturi

Dubaiul este paradisul oricarui cumparator. Veti fi uimiti de brandurile de lux pe care le veti descoperi la preturi foarte reduse, cum ar fi The Outlet Village. Destinatiile moderne de cumparaturi ale Dubaiului includ The Dubai Mall, Mall of the Emirates si City Walk.

In timp ce faceti cumparaturi, experienta „minunilor” de la The Dubai Mall va continua cu spectacolul de dans coregrafic: Fantana din Dubai. Cel mai mare mall din lume, Dubai Mall, acopera exigentele celor mai insistenti clienti, de la imbracaminte si suveniruri, la divertisment si alimente - toate sub un singur acoperis masiv. Exista de asemenea un patinoar de dimensiuni olimpice si un minunat parc acvatic.

Dubai Mall

Aquarium in Dubai Mall

Restaurante remarcabile

In Dubai gasesti foarte multe restaurante de lux cu o gastronomie variata dar preturile sunt pe masura. Totusi fiind foarte multe restaurante cu siguranta se va gasi unul potrivit pentru fiecare turist. In mall-uri sunt foarte multe fast-food-uri, asa ca, in cazul In care nu va place sa va aventurati la noi feluri de mancare, puteti opta pentru acestea. Cele mai populare restaurante din Dubai sunt: Nusr-Et, Ramusake, Farzi, Salt sau Miss Lily's.

Restaurant Miss Lily

Desi  initial a fost un simplu port pescaresc, in prezent Dubai a devenit unul dintre cele mai vizitate orase din lume, astfel ca se construieste tot timpul ceva nou, care exprima opulenta si extravaganta. Asadar, aici gasiti cea mai inalta cladire din lume, cel mai scump hotel recunoscut la nivel international si cel mai mare mall din lume. Un city break in Dubai nu poate fi altceva decat o experienta extravaganta, in care veti descoperi lucruri noi si fascinante. Rezervati-va biletele de avion din timp si o sa vedeti ca vizita in Dubai, va merita.

Cauta cazare in DubaiCauta zboruri catre Dubai

Îmi place: 5
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Dubai

Dubaiul este paradisul oricarui cumparator. Veti fi uimiti de brandurile de lux pe care le veti descoperi la preturi foarte reduse, cum ar fi The Outlet Village. Destinatiile moderne de cumparaturi ale Dubaiului includ The Dubai Mall, Mall of the Emirates si City Walk.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro