AMF Amsterdam

Eveniment

Perioada: 20 octombrie 2018 - 21 octombrie 2018

Amsterdam

In 20 octombrie, unele dintre cele mai mari nume din muzica de dans electronica vor invada din nou Amsterdam Arena pentru un alt AMF Amsterdam (fostul Festival de Muzica din Amsterdam).

AMF Amsterdam este  unul dintre cele mai mari evenimente de muzică dans ale anului, care are loc pe cel mai mare stadion al orașului, Amsterdam Arena. Unele dintre cele mai renumite nume in muzica electronica vor urca pe scena. Printre oaspeți se numără David Guetta, Don Diablo, Lucas & Steve, CMC, Yellow Claw și multi altii. Pretul unui bilet porneste de la 77EUR.

Îmi place: 1
Distribuie pe:

Evenimente

DGTL Electronic Music Festival

Amsterdam

Acest festival are loc în fiecare an în Amsterdam în weekendul de Paşte. Vei întâlni aici muzică electronică bună şi spectacole multimedia deosebite într-un decor industrial.

31 mar. 2018 - 1 apr. 2018

Amsterdam

Amsterdam ni se pare în primul rând cel mai tolerant oraş din lume, cel în care te poţi simţi liber ca nicăieri altundeva. Dar capitala Olandei este mult mai mult decât atât - este un oraş frumos, multicultural, cu o viaţă culturală efervescentă.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro