DGTL Electronic Music Festival

Eveniment în Muzica

Perioada: 31 martie 2018 - 1 aprilie 2018

Amsterdam

Acest festival are loc în fiecare an în Amsterdam în weekendul de Paşte, aşa că ai ce face dacă vrei o altă alternativă la cea tradiţională cu ouă vopsite şi cozonac. Vei întâlni aici muzică electronică bună şi spectacole multimedia deosebite într-un decor industrial.

Festivalul DGTL Electronic Music îşi doreşte să fie unul care are grijă de mediul înconjurător, sa că vei întâlni mereu materiale reciclabile, mâncare vegană, energie solară etc. Festivalul are loc într-un fost şantier naval şi se ajunge uşor la el cu feribotul.

Îmi place: 2
Distribuie pe:

Evenimente

AMF Amsterdam

Amsterdam

Unul dintre cele mai mari evenimente de muzică dans ale anului, care are loc pe cel mai mare stadion al orașului, Amsterdam Arena.

20 oct. 2018 - 21 oct. 2018

Amsterdam

Amsterdam ni se pare în primul rând cel mai tolerant oraş din lume, cel în care te poţi simţi liber ca nicăieri altundeva. Dar capitala Olandei este mult mai mult decât atât - este un oraş frumos, multicultural, cu o viaţă culturală efervescentă.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro