Mysteryland Amsterdam

Eveniment

Perioada: 25 august 2018 - 26 august 2018

Amsterdam

În fiecare an, festivalul MysteryLand transformă un petic de teren situat la 20 de kilometri de Amsterdam, într-un loc magic, etape tematice, câmpuri deschise și spații intime.
 

Unul dintre cele mai importante festivaluri  de dans din Amsterdam, Mysteryland vine cu o largă gamă de evenimente creative alături de explozia anuală de stiluri muzicale electronice variate, de la dubstep de ultimă oră, hip-hop și discotecă pe scena urcand nume internaționale. Programul festivalului include expoziții  cat si evenimente colective artistice la scară mică.
MysteryLand este una dintre cele mai vechi festivaluri de dans din lume. Cu toate acestea, nu se culca pe lauri, în mod constant aduc un nou suflu in inovare și o nouă inspirație.

Îmi place: 1
Distribuie pe:

Evenimente

AMF Amsterdam

Amsterdam

Unul dintre cele mai mari evenimente de muzică dans ale anului, care are loc pe cel mai mare stadion al orașului, Amsterdam Arena.

20 oct. 2018 - 21 oct. 2018

DGTL Electronic Music Festival

Amsterdam

Acest festival are loc în fiecare an în Amsterdam în weekendul de Paşte. Vei întâlni aici muzică electronică bună şi spectacole multimedia deosebite într-un decor industrial.

31 mar. 2018 - 1 apr. 2018

Amsterdam

Amsterdam ni se pare în primul rând cel mai tolerant oraş din lume, cel în care te poţi simţi liber ca nicăieri altundeva. Dar capitala Olandei este mult mai mult decât atât - este un oraş frumos, multicultural, cu o viaţă culturală efervescentă.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro