De văzut neapărat la Paris cu copiii

Articol în Copii scris de Admin - 12 decembrie 2017

Vrei să mergi la Paris cu copiii? Este o idee excelentă. Veţi avea o mulţime de lucruri de făcut care să mulţumească pe toată lumea, şi pe cei mari şi pe cei mici.

Dar să ne concentrăm mai întâi asupra copiilor. Care sunt principalele atracţii pentru ei?

Disneyland Paris

Fără îndoială acest Disneyland este principala atracţie pentru copii. Ar avea ce să facă aici o săptămână întreagă. Este preferabil să mergi într-o zi în care nu este weekend şi să îţi iei la tine sandvişuri şi apă. Nu de alta, dar după ce plăteşti biletul (90 eur pentru 1 adult) nu îţi mai vine să dai bani pe nimic altceva. Aglomeraţia este mare şi stai mult la cozi. Cel mai bine este să îţi cumperi Fastpass. Şi să mergi într-o miercuri, zi care este dedicată copiilor mai mici.

Cineaqua

Acvariul din Paris se afla în Trocadero alături de două săli de cinema care prezintă filme pentru copii. Aşa că este destinaţia perfectă dacă vremea nu este prea frumoasă afară. Puteţi trece printr-un tunel în mijlocul rechinilor, puteţi chiar şi să atingeţi sturionii. Chiar şi cei mai mici copii pot să vadă cu uşurinţă acvariile, aşa că nu trebuie să îi ţineţi în braţe.

 

.What a Bed. I would to stay here.

A post shared by Jaime Narvaez MPA, JD (@jaimeanarvaez) on

De-a lungul canalului Saint Martin

De această dată este o distracţie şi pentru copii şi pentru părinţi. Şi nu costă nimic. Părinţii se vor bucura să se plimbe pe cheiul frumos al Senei şi să respire aerul parizian în timp ce admira picturi şi cărţi, iar copiii vor avea fel de fel de jucării şi bagatele pe care să le analizeze.

Parc de la Villette

Iar plimbarea se poate termina şi cu luarea unui vapor care să îţi arate Parisul văzut dinspre Sena în timp ce ţi se spun picanterii istorice. Când ajungeţi la capăt, la Parc de la Villette, este bine să coborâţi. Pe lângă faptul că aici copiii au un parc unde să alerge în voie au şi un centru de artă pentru copii, unde se pot da pe topogan pe un imens dragon chinezesc.

 

Îmi place: 11
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Paris

De mai mult de 1000 de ani Parisul este unul dintre cele mai mari oraşe din lume. Şi mulţi ar jura că este şi cel mai frumos. Cu siguranţă este pe lista tuturor că destinaţie de văzut.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro