Bruxelles, încă şi mai frumos văzut în cuplu

Articol în Ghiduri scris de Admin - 13 octombrie 2017

Dacă iubirea este atrasă de tot ceea ce este frumos, atunci Bruxelles este un loc de inclus pe listă. Este un oraş mic, mai liniştit decât mările capital europene, cu străzi care te fac să te simţi că într-o scenă de teatru şi cu arhitectură Art Nouveau, cu abundenţa să decorativă şi liniile curbe, care parcă te îndeamnă la dragoste.

Nici nu trebuie să îţi faci mari planuri dacă eşti în Bruxelles alături de persoana iubită. Este suficient să te plimbi pe străduţele pavate, să te opreşti în micile restaurante cochete care apar la tot pasul şi să iei delicii artizanale făcute din celebra ciocolată belgiană. Îţi propunem să faci asta închiriind biciclete, întrucât poţi străbate pe ele întreg oraşul şi le poţi lăsa oricând doreşti să vezi un obiectiv. Sistemul este self-service şi preţul este foarte bun. Detalii aici.

Parc de Bruxelles

Dacă ai timp, merită să faci o o vizită în Parc de Bruxelles. Este localizat în centrul oraşului şi este perfect dacă vrei să scapi de agitaţie. Vei întâlni aici multe statui şi fântâni, o atmosferă clasică şi o vedere perfectă asupra Palatului Regal. Dacă eşti la Bruxelles în timpul verii ai toate şansele de a găsi porţile palatului deschise pentru vizită. Această vizită este gratuită.

Atom

La o distanţă de câteva staţii de centru este un loc căruia îi poţi dedica chiar şi o zi întreagă. Aici găseşti Atom, o construcţie modernă care a devenit simbolică pentru Belgia. Poţi admira priveliştea din cel mai înalt punct, poţi să te uiţi la expoziţiile care au loc aici şi să călătoreşti prin tuburi şi sfere, ceea ce nu se întâmplă tot timpul. Dacă ai obosit şi îţi este foame, vei găsi tot aici şi cel mai înalt restaurant.

Mini-Euro

Dacă aţi ajuns în zona faceţi o oprire şi la Mini-Euro. Este un parc tematic, în aer liber, unde puteţi admira cele mai frumoase clădiri şi locuri din întreaga Europă. Cine ştie, poate că aşa vă veţi planifica viitoarele vacanţe împreună. În câteva ore vedeţi şi Paris şi Londra şi Madrid.

Museum of Cocoa and Chocolate

Să mergi la Bruxelles şi să nu mănânci ciocolată este ca şi cum ai veni la noi şi nu ai mânca mici. Doar că ei au, desigur, un muzeu al ciocolatei, Museum of Cocoa and Chocolate, în timp ce noi nu ne-am gândit încă să facem un muzeu al micilor. Vei afla câteva secrete ale artizanilor de ciocolată, dar, mai mult decât atât vei putea să guşti diferite tipuri. 

 

Îmi place: 1
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Bruxelles

Bruxelles, capitala Belgiei, te farmeca intotdeauna, indiferent de vreme: mananci bine, admiri arhitectura si te simti in centrul Europei, la influenta tuturor culturilor.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro