Călătorii de o zi pornind de la Bruxelles

Articol în Destinatii, Ghiduri scris de Admin - 27 octombrie 2017

Dacă ai şansa de a fi în Bruxelles şi a avea mai mult de 2 zile la dispoziţie atunci îţi recomandăm cu dragă inima să vezi şi alte oraşe din Belgia. Sunt foarte multe locuri frumoase şi la o mică distanţă cu trenul de Bruxelles, niciodată mai mare de 2 ore. Preţul unui bilet este acceptabil, aşa că poţi face din Bruxelles baza ta pentru a vedea Belgia. Uite ce oraşe sunt primele în topul nostru:

Liege

Aflat la o oră distanţă, Liege este o bijuterie arhitecturală. Este şi un oraş cu un interes deosebit pentru viaţa marină. Aşa că neapărat să îţi comanzi fructe de mare făcute în stil francez. Aici viaţa este efervescentă, întrucât oraşul este preferat de tineri. De unde şi unele clădiri foarte moderniste.

Antwerp

Cu influenţa germana, acest oraş este considerat printre cele mai frumoase în Belgia. În plus, acesta este locul în care s-a născut Rubens. Aşa că trebuie neapărat să îi vizitezi casa. Şi să ajungi şi pe faimoasa strada Cogels Osylei.

Bruges

Un orăşel liniştit, străbătut tot de canale. Neapărat să mergi în piaţa centrală şi să te urci în turnul Catedralei. Mai ales dacă este senin. Şi nu uita să intri în magazinele de ciocolată. Se spune că aici dai de adevărata ciocolată artizanală.

Ghent

În aceeaşi zi în care vezi Bruges poţi să vezi şi Ghent, întrucât el se afla la jumătatea distanţei dintre Bruges şi Bruxelles. Ai ocazia de a te plimba printre zidurile unui castel construit în 1190.

Tournai

Aflat la o oră distanţă, este cel mai vechi oraş din Belgia şi este foarte bine conservat. Vizitaţi Catedrala Notre Dame şi Muzeul de Artă.

Îmi place: 0
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Bruxelles

Bruxelles, capitala Belgiei, te farmeca intotdeauna, indiferent de vreme: mananci bine, admiri arhitectura si te simti in centrul Europei, la influenta tuturor culturilor.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro