Plaje de vis in Sicilia

Articol în Ghiduri, Util scris de Admin - 4 iunie 2018

Cu o coasta minunata si spectaculoasa, Sicilia este, de asemenea, pentru cei indragostiti de frumusetea zilelor insorite, golfuri cu pietris, rezervatii naturale si statiuni pline de viata pe litoral. De la nord la sud, Sicilia are unele plaje excelente. Daca preferati aglomeratia, mergeti  in nordul insulei. Daca va place tot ce este salbatic si neatins, sudul este alegerea voastra.

Vezi si: Descopera Sicilia sau Restaurante si delicatese in Sicilia

Sicilia Marea Ionica Isola Bella

Cauta cazare in PalermoCauta zboruri catre Palermo

Sa incepem cu Isola Bella! De asemenea, cunoscuta sub numele de Perla al Marii Ionice, Isola Bella este o proprietate privata a unui om de afaceri sicilian. Aceasta plaja este foarte linistita si romantica! Puteti lua telecabina de la Taormina si ajungeti aici. Bucurati-va de culorile apusului, si beti un pahar de vins si urmariti navigatia cu barcile. Cu siguranta merita o vizita! Din pacate, este foarte aglomerata in vara.

Amplasat la jumatatea distantei dintre Sciacca si Agrigento, Torre Salsa este gestionata de Fondul Mondial pentru Natura, soimii si testoasele de mare, se reproduc aici. Minunata culoare a plajei si a nisipurilor de aur este una dintre cele mai frumoase zone din Sicilia. Daca iubiti  viata marina, aici va puteti bucura de snorkeling sau de scufundari. Desi exista patru intrari principale in rezervatie, Torre Salsa este din orasul Montallegro. Aceasta este o locatie uimitoare, deci nu o ratati.

Sicilia Montallegro Torre Salsa

Zigaro este o idee buna pentru plimbari frumoase pe plaja. Vanturat si batut de vant, acest loc uimitor a fost transformat de natura. Puteti sta aici pentru 7 plaje minunate, toate clare si racoritoare. Bucurati-va de peisajele uluitoare si nu uitati dormitorul. Sicilia este uimitoare, dar Zingaro are ceva foarte special, mai ales apusul de soare.

Cauta cazare in PalermoCauta zboruri catre Palermo

Sicilia Zigaro

Vezi si: Descopera Sicilia sau Restaurante si delicatese in Sicilia

Îmi place: 5
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Sicilia

Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterana si e considerata una dintre bijuteriile turistice ale Italiei. Este locul care satisface toate cerintele celor care o aleg drept destinatie de vacanta, indiferent daca este vorba despre iubitori de plaje superbe, de mare si de natura sau de pasionati de arta, cultura sau istorie.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro