Descopera Sicilia

Articol în Destinatii, Ghiduri, Util scris de Admin - 4 iunie 2018

Cu un climat minunat, calatoriile din Sicilia pot fi facute pe tot parcursul anului si va vor oferi un farmec aparte.

Daca va place arta sau daca sunteti in cautarea unei vacante in Sicilia, nu veti fi dezamagiti daca faceti o vizita in Sicilia. Explorati istoria fascinanta din Valea Templelor din Agrigento, rasfoiti buticurile elegante din Taormina sau admirati soarele mediteranean pe tarmurile de nisip ale plajei Cefalu. Acestea sunt doar cateva din atractiile si locurile unde se poate merge.

Cand este cel mai bun moment pentru a vizita?

In orice perioada a anului puteti sa vizitati Sicilia. Vizitati Sicilia pentru toate minunile  care se gasesc pe acest teren: munti, dealuri si, mai presus de toate, marea, cu culorile sale incredibile, apele cristaline.

Vezi si: Restaurante si delicatese in Sicilia sau Plaje de vis in Sicilia

Acum, cum sa ajungeti la Sicilia?

Exista patru aeroporturi principale in Sicilia. Palermo si Catania sunt deservite de companiile aeriene care transporta pavilionul si companiile aeriene low-cost, in timp ce Trapani si Comiso sunt specializate in zboruri europene ieftine.

Cauta cazare in PalermoCauta zboruri catre Palermo

Insula Sicilia Italia

Unde sa stati in Sicilia?

Pentru cei mai pretentiosi cazare in Sicilia include unele dintre cele mai bune vile de inchiriat. Vilele de lux din Sicilia va vor aduce confort si o experienta unica. Cautati vile cu piscine private sau vile langa plaja. Cu vederi uimitoare si interioare confortabile uimitoare, vilele sunt perfecte pentru o vacanta romantica cu persoana iubita.

Hotel Sicilia piscina

Daca nu doriti lux dar, doriti o vacanta confortabila, veti gasi cu siguranta ceva pe gustul vostru:

Kala Rooms – din Palermo cotata de clienti la 9.6 ofera o locatie excelenta. Camerele sunt aerisite si stilizate. Scorul calitate-pret este foarte bun.

Holiday Home Taormina este excelenta daca cauti o casa de vacanta. Locatia este excelenta iar in ceea ce priveste pretul/noapte in luna iulie este de 140 Eur/4 persoane.

Fantana arteziana Sicilia

Vila Sofia Taormina.  Faceti o baie cum ajungeti - aceasta proprietate se afla la doar 10 minute de mers pe jos de Spisone Beach. Apartamentele sunt dragut aranjate iar unele dintre ele au terase care ofera privelisti minunate.

Cauta cazare in PalermoCauta zboruri catre Palermo

Ce sa vezi in Sicilia?

Nu exista un loc destul de asemanator cu Sicilia. De aceea, insula mediteraneana a devenit una dintre atractiile turistice de top din Italia. Daca ati decis sa explorati frumusetea Siciliei, trebuie sa fiti constienti de frumusetea lumii.

Sicilia anfiteatru

Oferind totul de la natura la ruinele arheologice, Sicilia are cele mai bune locuri dedicate stiintei si celor indragostiti de istorie.Cele mai multe dintre atractiile din Sicilia sunt culturale sau stiintifice, dar puteti opta si pentru divertisment activitati petrecute cu familia in zilele de distractie in timpul verii de distractii in parcuri acvatice, cum ar fi Etnaland sau Parcallario Adventure.

Acesta este genul de destinatie in care vizitarea obiectivelor turistice este intotdeauna mai mult decat vizitarea obiectivelor turistice. Sicilia este o combinatie de clima blanda, mancare contemporana, bautura si cumparaturi.

Sicilia Syracuse Fontana Diana

Agrigento si Piazza Armerina

Treceti inapoi in Valea Templelor, care se afla la periferia orasului modern Agrigento. Descopera 2600 de ani de istorie si rataceste-te in  temple bine conservate, cum ar fi Concordia, Zeus Olimpianul si Hercules. Apoi viziteaza mozaicurile complicate la Roman Villa del Casale in orasul Piazza Armerina din apropiere.

La "Valea Templelor" (Juno, Concordia, Hercules, Zeus, Castor si Pollux) veti avea ocazia sa va luati masa intr-un restaurant cu vedere la mare.

Daca intentionati sa vizitati Sciacca ca sa admirati peisajul frumos printre ele. Aici, Verdura Resort ofera cursuri pentru golf, toate completate  de  vederea incredibila a apei albastre  a Mediteranei. Academia de golf de la Verdura Resort este o oportunitate uimitoare pentru adulti, copii sau adolescenti de a invata golf de la profesionistii calificati PGA.

Palermo Fontana Pretoria

Palermo si Cefalú

In orasul Palermo, asistam la monumentele unice arabe, inclusiv biserica Martorana si catedrala. De asemenea, trebuie sa vizitati piata are loc in cartierele vechi ale orasului.

Unul dintre reperele majore ale orasului Palermo este Fontana Pretoria, construit de Francesco Camilliani in orasul Florenta in 1554, dar a fost transferat la Palermo in 1574. De asemenea, Capela Palatina este o capela extraordinara care reflecta o calitate stralucitoare. Peretii sunt pictati in biserica cu un dispozitiv decorativ care seamana cu stalactite si este unic intr-o biserica crestina.

Cefalu unde puteti descoperi centrul istoric al orasului, care este trecut cu vederea de ruinele unui vechi castel. Situat la aproximativ 40 de mile est de Palermo, Cefalú este usor accesibil atat cu masina, cat si cu trenul.

Daca va plac delicatesele  puteti incerca „mortadella cu trufe” si branza cu fistic. Toate magazinele vand produse traditionale gourmet, astfel incat sa puteti lua orice doriti.

Sicilia Plaja Cefalu

Daca va cereti un bronz, mergeti la Plaja Cefalù si asigurati-va ca ati ajuns devreme pentru a obtine un loc bun. Plaja umbrela si sezlongul pentru aproximativ 15 € pe zi . Gustati  o limonada proaspata si  bucurati-va!

Syracuse

Orasul Syracuse este cunoscut pentru istoria sa bogata, ramasitele antice grecesti si romane si locul de nastere al matematicianului Archimede. Viztati  Teatrul Grec, Amfiteatrul Roman si Altarul lui Ieron al II-lea.

Sicilia Syracuse Teatrul grec

Teatrul grec, unul dintre cele mai mari teatre din lumea antica si trebuie sa il vizitati daca sunteti interesat de istoria greaca in Italia. Cu o capacitate de 15.000 de spectatori, aici s-au jucat spectacole faimoase precum "The Persians" si "Women of Etna" de Aeschylus.

Amfiteatrul roman este una dintre cele mai bine conservate structuri din Siracuza. Pentru cei care aveau cetatenia romana, a fost al doilea saraci.

Muntele Etna

Daca cautati un peisaj uimitor, nu trebuie sa ratati sansa de a explora muntele sacru, Etna. Situat pe coasta de est a Siciliei, Etna este cel mai inalt vulcan activ din Europa, cu 3.295 de metri, vizibil si de pe luna. Muntele Etna are zapada pe el in cea mai mare parte a anului. Partea vulcanului gazduieste, de asemenea, un numar mare de specii de animale si exista podgorii si plantatii de maslini  la  poalele muntelui.

Sicilia Muntele Etna

Sunteti o persoana romantica? Pista de 110 km lungime este o linie privata care circula in jurul bazei vulcanului prin terenuri fertile si formatiuni de lava. Cu minunatele plantatii de citrice si cactusi cu fructe, va veti bucura de peisajul fascinant. Calatoria poate dura pana la 5 ore.

Munte Etna in timpul ciclismului. Cu un ghid de biciclete cu experienta, veti avea ocazia sa vedeti peisaje si sa vedeti culturile care cresc pe pantele Etnei. Cu siguranta, veti experimenta cateva dintre cele mai bune momente din viata dumneavoastra in timp ce va indreptati spre acest peisaj uimitor.

Cauta cazare in PalermoCauta zboruri catre Palermo

De asemenea, nu ratati cel mai faimos parc acvatic din Sicilia - Etnaland. Situat la poalele vulcanului maiestuos Etna, foarte aproape de Catania, Etnaland va va oferi un fior de divertisment intr-o atmosfera incantatoare.

Vezi si: Descopera Sicilia sau Plaje de vis in Sicilia

Îmi place: 7
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Sicilia

Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterana si e considerata una dintre bijuteriile turistice ale Italiei. Este locul care satisface toate cerintele celor care o aleg drept destinatie de vacanta, indiferent daca este vorba despre iubitori de plaje superbe, de mare si de natura sau de pasionati de arta, cultura sau istorie.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro