Restaurante si delicatese in Sicilia

Articol în Destinatii, Culinar, Ghiduri scris de Admin - 4 iunie 2018

Cu fiecare pas pe care il faceti, cea mai mare insula din Marea Mediterana - Sicilia veti fi sedusi cu diversitatea peisajelor si a comorilor culturale.Dupa ce  veti admira frumusetea Siciliei, tot ce trebuie sa faceti este sa va asezati si sa incercati cateva feluri de mancare tipice din regiune. Aducem toate aromele ale acestei destinatii de calatorie aventuroase. Unul dintre cele mai importante momente ale vizitei Siciliei este servirea unor mese traditionale delicioase si  gustarea  unui pahar de Nero d'Avola. Trebuie sa stiti ca bucataria siciliana este cea mai variata si mai fascinanta din orice regiune italiana.

Vezi si: Descopera Sicilia sau Plaje de vis in Sicilia

Bucatarie Siciliana Palermo Sicilia

Cauta cazare in PalermoCauta zboruri catre Palermo

De la trattoriile rustice si pizzeriile, la fantele restaurantelor de stele Michelin, Sicilia are un excelent certificat alimentar. Indiferent ce alegeti, nu veti fi dezamagiti. Deci, unde aveti cele mai bune experiente culinare din Sicilia?

Ristorante Quattro Mani

In ceea ce priveste delicatese locale, Ristorante Quattro Mani este un restaurant minunat modern, cu o atmosfera sofisticata si un meniu unde puteti gusta feluri de mancare cum ar fi carne de porc cu dovleac dulce-amar. Situat in Piazza Magione, inconjurat de plante verzi, se remarca prin mancarea si atmosfera exceptionala. De asemenea, raportul calitate-pret este foarte bun. Nu ratati aceasta locatie fabuloasa in inima orasului Palermo.

Sicilia Ristorante Quattro Mani

L’Ottava Nota

Cand vine vorba de mese fina, L’Ottava Nota merita o vizita! Ce vrei mai mult? Prospetimea si autenticitatea fiecarui fel de mancare. Incearca paste de linguin cu broccoli... doar pentru a muri. Daca sunteti vegan, veti fi incantati de stafide, nuci de pin, branza de ciocolata, sos de iaurt de sfecla. Termina-ti cina cu un pahar de vin alb. Daca sunteti in cautarea unei experiente romantice  si unice cu cel iubit. Noroc!

Sicilia Restaurant L’Ottava Nota

La Cialoma Restaurant

Situat in satul de pescuit Marzamemi, La Cialoma este o taverna fermecatoare pe litoral, cu servete de masa brodate, scaune din lemn turcoaz si colorate. Indiferent unde te uiti, vei vedea vizionarea imaginilor cu carte postala din Sicilia in jurul tau. Meniul se schimba zilnic, pentru ca totul este proaspat. Intr-o zi de vara tipica, Cialoma este locul perfect pentru un pranz delicios. De asemenea, in functie de sezon, puteti gusta tonul tanar, o adevarata delicatesa. Excelenta in simplitate! Nu rata acest loc!

Sicilia La Cialoma Restaurant

Cauta cazare in PalermoCauta zboruri catre Palermo

Casa del Brodo

In centrul vechi al orasului Palermo, veti gasi un restaurant mic minunat, plin de istorie si mancare traditionala. Meniul oferit de Casa del Brodo este imbogatit cu gusturile armonioase ale marii, fara a se recurge la nimic care ar putea afecta sanatatea si gustul natural. Printre cele mai solicitate Macco Fava fasole (supa de fasole larg cu fenicul), Casarecce (paste acasa cu sabie-peste si vinetele, linguini cu arici de mare) si rulouri de carne siciliana umplute ... toate aceste feluri de mancare tentante sunt insotite de vinurile excelente  din pivnita restaurantului.

Siclia Restaurant Casa del Brodo

Dolceria Corrado Costanzo

Aici veti gasi cea mai buna inghetata din Sicilia! Faimos pentru crema de gheata, nuga (nuga), ulei de migdale dulci (dulciuri migdale) .Veti experimenta unele dintre cele mai bune deserturi din aceasta regiune. De asemenea, fac "brioche con gelato" (sandwich de inghetata). De asemenea, inghetata mandarina este cereasca!

Sicilia Dolceria Corrado Costanzo

Restaurantul Tischi Toschi din Taormina

Situat in Taormina, pe Via F. Paladini 3, Tischi Toschi creeaza atmosfera autentica cu decorul sau vechi si ingrediente locale excelente. Denumirea acestui restaurant traditional este o referire la emigrantii sicilieni care se intorc acasa cu limba lor locala si obiceiurile traditionale. Dar cu siguranta nu este cazul aici, unde mancarea este mai mult decat apetisanta.

Sicilia Restaurantul Tischi Toschi din Taormina

Preturile sunt foarte prietenoase: 10 euro pentru aperitive, 12 euro pentru primele cursuri, 15 euro pentru secunde si 5 euro pentru deserturi. Recomandam insa sa incercam „Sardine beccafico”, sardine umplute cu nuci de pin si fenicul si servite cu lamaie si portocala ... este delicios! De asemenea, ravioli mari umplute cu branza ricotta si branza Pecorino si acoperite cu rosii abia fierte, patrunjel, si Pecorino ras, simti pur si simplu ca iti ploua in gura. Eleganta si bun gust. Caracterizeaza acest loc frumos.

Vezi si: Descopera Sicilia sau Plaje de vis in Sicilia

Deci, daca aveti drum prin Sicilia nu uitati sa luati o masa la unul dintre aceste restaurante. Atat locurile cat si restaurantele, va vor lasa amintiri de neuitat.

Cauta cazare in PalermoCauta zboruri catre Palermo

Îmi place: 13
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Sicilia

Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterana si e considerata una dintre bijuteriile turistice ale Italiei. Este locul care satisface toate cerintele celor care o aleg drept destinatie de vacanta, indiferent daca este vorba despre iubitori de plaje superbe, de mare si de natura sau de pasionati de arta, cultura sau istorie.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro