Barcelona, oraşul muzeelor pentru copii

Articol în Copii scris de Admin - 27 octombrie 2017

Barcelona este frumoasă oricând. Este frumoasă atunci când timpul plăcut va permite să mergeţi la plajă sau să vă plimbaţi pe străzile cu o arhitectură care îţi bucura sufletul. Dar este frumoasă şi când timpul nu este prietenos, deşi asta nu se întâmplă prea des.

Vreau să vă vorbesc astăzi despre muzeele pentru copii din Barcelona. Pentru că poţi petrece în ele ore în şir şi să nu vă plictisiţi nici voi, nici copiii.

CosmoCaixa

Este un loc pe care trebuie neapărat să îl vedeţi. Se spune despre el că este cel mai mare muzeu de ştiinţă din Europa. Are 6 etaje şi întâlniţi în el de la o reproducere a pădurii Amazoniene până la un Planetarium. Foarte multe exponate sunt interactive, aşa că toţi copiii vor avea cu ce să se joace.

Muzeul ciocolatei

Care copil nu ar vrea să vadă sute de figurine făcute din ciocolată? Acest lucru este posibil la muzeul ciocolatei, pe lângă explicaţii interactive despre cum se obţine ciocolată. Există regulat şi ateliere de gătit cu ciocolată...mmmm...

Grădina Zoologică

Nu este o grădină foarte mare, însă are un delfinariu, are o mini zoo unde copiii pot atinge şi hrăni animalele şi arată bine, în general. Este un loc în care copiii se vor simţi confortabil şi vor putea vedea girafe, elefanţi, tigri, lei aşa că vi-l recomand, chiar dacă nu are nimic special faţă de alte grădini zoologice din Europa.

Acvariul

Mai impresionant decât Grădina Zoologică, acvariul are tunel lung de 80 de m care permite pisicilor de mare şi rechinilor să înoate pe deasupra ta. Se consideră că este cel mai mare acvariu dedicat zonei Mediteraneene. Şi are şi câteva zone făcute special pentru a permite copiilor să se joace, printre care un submarin.

Imax Port Vell

Şi dacă tot ajungeţi în zona portului, atunci luaţi în calcul şi posibilitatea de a merge la Imax Port Vell, unde puteţi vedea 3D filme cu fel de fel de lucruri care îi încântă pe copii, de la dinozauri şi castele până la mumii.

Îmi place: 0
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Barcelona

In Barcelona oricine gaseste ceva de care se indragosteste - La Rambla, fotbal, Audi, plaja, petreceri, Gaudi. Este al 4-lea cel mai vizitat oras din Europa.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro