Cu ce cumpărături să vii acasă din Barcelona

Articol în Util scris de Admin - 27 octombrie 2017

Desigur, poţi să cumperi magneţi de frigider şi să speri că la un moment dat vei fi fost în atâtea locuri încât tot acest amalgam aproape kitchos capăta o valoare estetică. Însă dacă vrei să treci dincolo de asta, cu ce anume ai putea să vii acasă de la Barcelona?

Espadrile

Da, ştiu, le găseşti şi în România la tot pasul. Însă în Barcelona fac parte din cultura regiunii, din folclor. Sunt purtate de către oamenii din aceste părţi de secole. Unul dintre cele mai cunoscute magazine tradiţionale este La Manual Alpargatera.

Turron

Sau, pe limba noastră, nuga. Se găseşte în Barcelona în fel de fel de combinaţii şi consistente. Cel mai bine este să luaţi o cutie care conţine mai multe sortimente. Sunt foarte multe magazine de turron în Barcelona şi este greu să vă decideţi să plecaţi din ele.

Ceramică

Spania uimeşte când o vizitezi prin detaliile ei de ceramică. Ajunge să vezi Parcul Guell ca să îţi dai seama cât de important este acest element de design în viaţa lor. Aşa că nu este de mirare că vrei să pleci acasă cu ceramică. Ce anume?

Cava

Cava este un vin spumant, extrem de apreciat. Mulţi spun că este la fel de bun precum şampania franţuzească. Însă este de remarcat faptul că preţul nu este deloc la fel de scump. Poate că nu vrei să te complici să o iei în bagaj, însă neapărat să iei o sticlă să o bei pe plajă.

Tricou cu Barcelona

Eu cred că jumătate din România este îndrăgostită de echipa Barcelona. Desigur, puteţi cumpăra un tricou care să susţină echipa favorită a Barcelonei de la orice colţ de stradă. Dar de ce să nu faceţi mai mult? Mergeţi şi vedeţi stadionul. Este impresionant. Desigur, el are şi un ghift shop, iar acolo poţi cumpăra tricou cu jucătorul tău favorit şi chiar să îl personalizezi.

Îmi place: 0
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Barcelona

In Barcelona oricine gaseste ceva de care se indragosteste - La Rambla, fotbal, Audi, plaja, petreceri, Gaudi. Este al 4-lea cel mai vizitat oras din Europa.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro