24 de ore în Bruxelles, un citybreak la modă

Articol în Ghiduri scris de Admin - 13 octombrie 2017

Dacă nu ai la dispoziţie foarte mult timp, a devenit la modă să alegi Bruxelles că destinaţie. Întâlneşti aici, fără a străbate distanţe foarte mari, arhitectura art nouveau, restaurante bune şi o viaţă culturală efervescenta. 

Uite ghidul nostru dacă ai la dispoziţie 24 de ore în Bruxelles

Să începem cu un pic de pauză-piaţa Saint-Géry


O cafea, o masă bună sunt cele mai indicate după o călătorie. Oricum ar fi fost drumul tot te bucuri că ai reuşit să îţi iei cameră la hotel şi ţi-ai lăsat bagajul. Tot ce îţi doreşti este să te simţi un pic bine, să te relaxezi, să simţi că nu mai ai lucruri de făcut. Şi pentru asta este perfectă piaţa Saint-Géry

Probabil că îţi este foame. Bucătăria belgiană este eclectica, de la fructele de mare gatite în stil francez, la cârnaţii cu piure. După care, fără îndoială, este timpul pentru berea belgiană, care vine în atâtea sortimente încât nici nu ştii ce să alegi. Alături de ea este foarte posibil să primeşti şi concerte live. 

Îmi place: 1
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Bruxelles

Bruxelles, capitala Belgiei, te farmeca intotdeauna, indiferent de vreme: mananci bine, admiri arhitectura si te simti in centrul Europei, la influenta tuturor culturilor.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro