Cu ce cumpărături să vii acasă din Roma

Articol în Util scris de Admin - 28 februarie 2018

Îmi închipui că dacă s-ar putea ai dori să vii cu o îngheţată care nu se termină niciodată şi cu o pizza care creşte pe măsură ce o mănânci. Însă asta nu este posibil. Ce altceva ai putea aduce? Totul depinde aici de ceea ce te atrage pe tine. Pentru că italienii reuşesc să facă lucruri bune în atâtea domenii încât orice interese ai avea vei descoperi ceva care îţi place.

Dacă îţi place modă

Ei bine, vei considera Italia a fi patria ta. Pantofii italieneşti sunt renumiţi în întreaga lume pentru calităţile lor. Ca să nu mai spunem de genţi, care au devenit adevărate declaraţii de identitate. Dar şi bijuteriile şi parfumurile sunt faimoase pentru calitatea lor în această zonă. Străbate oraşul pe Via Del Corso si te vei considera în ceruri.

Dacă îţi place mâncarea

Când intri într-un gourmet shop în Italia nu ştii ce să faci mai întâi şi mai întâi. Ai fi în stare să iei întreg magazinul acasă. Senzaţia este de înţeles, însă nu te lăsa copleşit. Partea bună este că indiferent ce ai alege nu ai cum să greşeşti. Totul este foarte bun la gust. Ca să te descurci mai uşor alege un gourmet shop care îţi şi permite să guşti. Foarte interesante sunt şi pachetele care conţin tot ce ai nevoie ca să fai un anumit tip de mâncare italian.

Dacă ai afinităţi religioase

Atitudinea multor români ortodocşi faţă de Biserica din Roma este destul de ambiguă. Asta nu îi opreşte însă să ia suveniruri de la numeroasele magazne religioase din oraş. După buget, acestea pot să fie de la reproduceri de icoane de o palmă pe hârtie până la adevărate opere de artă. La ce să te aştepţi într-un astfel de magazin? Vedeţi în video.

Partea bună la Roma este că nu trebuie să pleci în gând cu ideea că trebuie să îţi cumperi ceva, să îţi cauţi. Pur şi simplu mergând pe străzi, stând în pieţe, intrând în magazine te va impresiona ceva. Poate să fie un săpun făcut de o mănăstire, poate să fie un tablou al unui artist ambulant sau o dorinţă de a lua neapărat Aperol acasă.

Cauta cazare la RomaCauta zboruri catre Roma

Îmi place: 1
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Roma

Este considerat cel mai frumos oras din lume, fiecare colt la care te uiti este o opera de arta suprapusa peste o alta opera de arta.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro