Escapadă romantică în Paris

Articol în Ghiduri scris de Admin - 2 noiembrie 2017

5. Temple of Love

Dacă vrei fotografii cu adevărat romantice atunci merită să cauţi acest loc ascuns din grădinile Versailles. Temple of Love este construit din marmură albă în sec 18 şi este un loc preferat al Mariei Antoaneta. Aici nu vei găsi aglomeraţie şi va fi una dintre cele mai relaxante plimbări pe care le poţi avea.

Templul iubirii din Versailles

4. Tango pe malul Senei

Perechile care dansează tango argentinian, Sena alături, un amfiteatru – ce poate să fie mai romantic de atât? Şi, în plus, nu costă nimic. Dacă nu ai curaj să dansezi atunci poţi bea un vin franţuzesc şi să priveşti. Este deschis în fiecare seară, până în septembrie, când este frumos, pe Quai Saint-Bernard.

3. Le Caveau des Oubliettes

Nu există muzica mai romantică decât bluesul, iar Le Caveau des Oubliettes este cel mai vechi club de jazz din Paris. Nu de opri la barul de la parter, cel mai bine este să cobori în pivniţa de vinuri veche din sec 12. Aici se întâmplă toate lucrurile bune.

2. Grădina Romanticilor

Mişcarea romantică în Franţa şi mai ales la Paris a fost foarte puternică. Prin urmare, are un muzeul întreg, numai al ei. Ea este într-o casă în care s-au întâlnit Delacroix, Chopin and Rossini. Puteţi să vizitaţi muzeul (Musée de la Vie romantique, 16 Rue Chaptal) sau doar să beţi un ceai în grădina care vă va face să vă simţiţi ca într-un alt secol, cel al rochiilor lungi şi discuţiilor inteligente.

1. Cină romantică

Să ai un weekend romantic fără o cină romantică este pur şi simplu imposibil. Şi nici nu este greu să găseşti un loc potrivit. Sunt atât de multe restaurante bune. Dar aş vrea să vă recomand un restaurant bistrot, deci unul nu foarte pretenţios, însă romantic şi plăcut că atmosfera, care oferă bucătărie clasică franceza, Aux Lyonnais.

Îmi place: 1
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Paris

De mai mult de 1000 de ani Parisul este unul dintre cele mai mari oraşe din lume. Şi mulţi ar jura că este şi cel mai frumos. Cu siguranţă este pe lista tuturor că destinaţie de văzut.

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro