5 idei pentru a avea citybreak-uri reuşite alături de copii

Articol în Util, Copii scris de Admin - 10 ianuarie 2018

Faptul că ai copii nu ar trebui să te oprească să faci scurte vacanţe în alte oraşe, la sfârşit de săptămână. Şi pentru ei şi pentru tine poate să fie o experienţă plăcută, dacă ţii cont de sfaturile de mai jos.

Să te bucuri, să te relaxezi

Nu are niciun sens să îţi închipui că vei reuşi să bifezi împreună cu copiii X obiective şi îi poţi alerga prin tot oraşul. Ei îşi pierd interesul mult mai repede. Şi obosesc mult mai repede. Aşa că ajunge dacă îţi propui să vezi un lucru sau două. Acordă sufcient timp ca să vă relaxaţi, să vă jucaţi, ca şi cum aţi fi la voi în oraş.

Alege ce vrei să faci

Peste tot sunt nenumărate lucruri de văzut. Iar cele célèbre sunt de obicei şi cele la care este cel mai dificil de ajuns. L-ai putea convinge pe copil să stea câteva ore la coadă şi apoi încă pe atât în interior ca să vizitezi Vaticanul? Probabil că nu. Aşa că alege o altă biserică, cum ar fi Santa Maria del Popolo, finalizata de Bernini.

Informează-te

Nu pleca la drum fără să te informezi, în funcţie de vârsta copilului, care sunt locurile în care s-ar simţi bine. Poate că este vorba despre un muzeu interactiv, poate despre un restaurant cu loc de joacă pentru copii, poate un parc care să fie lângă casa voastră. Poţi găsi astfel de informaţii pe bloguri, dar poţi şi să întrebi pe situri de călătorii.

Comportă-te ca un localnic

Să pleci în călătorie nu înseamnă numai să bifezi câteva obiective. Înseamnă şi să trăieşti asemeni unui localnic. Iar când eşti cu copiii te poţi opri din alergat ca să simţi asta – cum este să stai toată dimineaţa într-o piaţetă din Spania sau cum este să cumperi proaspăt şi apoi să mergi acasă să găteşti ca un francez. În plus, vei vedea că adesea şi localnicii vor dori să discute cu voi. Un copil dărâma orice barieră.

Nu uita de jucării

Când copilul are jucării la el lucrurile sunt mult mai simple. Este adevărat, nu vei obţine o linişte şi o răbdare totală din partea sa, însă te poate ajuta să şi mănânci mâncarea pe care ai comandat-o la restaurant. La fel de utile în astfel de situaţii sunt cărţile sau câteva hârtii şi creioane de colorat, daca ai un copil peste 3 ani.

Îmi place: 147
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro