Cele mai romantice insule din Europa

Articol în Destinatii scris de Admin - 14 februarie 2018

Ţi-ar plăcea să îţi faci luna de miere pe o insulă? Este una dintre cele mai des întâlnite opţiuni şi nu este de mirare. O insulă presupune plaje peste tot, golfuleţe, apă curată, o atmosferă romantica oriunde te-ai duce.

Insulele Hebride, Scoţia

Dacă vrei să vezi natura în toată frumuseţea să sălbatică, atunci mergi în insulele Hebride. Spaţiile vaste, pustii şi parcă făcute de zei vor da o dimensiune specială relaţiei voastre.

Madeira

În luna de miere trebuie să ai peisaje spectaculoase şi insula portugheză Madeira oferă asta. Flora din această insulă a făcut-o mereu să fie foarte apreciată de celebrităţi.

Santorini

Insulele greceşti sunt printre cele mai frumoase. Şi sunt aici, aproape. Din punct de vedere romantic toată lumea a căzut de acord că Santorini este cea mai cea din Europa.

Mallorca

Una dintre insulele Spaniei, Mallorca oferă plaje mari şi un oraş mare, Palma. Este o alegere foarte bună pentru cei care caută staţiuni frumoase, convenţionale.

Sardinia

În Sardinia vei găsi nisip alb şi ape extreme de curate, exact aşa cum visezi atunci când te gândeşti la o insulă. Este perfectă dacă eşti o persoană mai active, căreia îi place un pic de aventură. Bucătăria este italiană.

Capri

Insula italiană Capri este una dintre cele mai elegante, preferate de milionari şi celebrităţi. Aşa că dacă vrei un hotel chic, servire impecabilă şi un adevărat răsfăţ este bines a vii aici.

Corsica

Nu pteam să uităm de această insulă franceză cu aer vechi. Te vor încânta munţii înalţi şi plajele cu nisip alb. Poţi face sporturi, te poţi plimbe în oraselel vechi pitoreşti şi să te bucuri de bucătăria franceză.

Îmi place: 4
Distribuie pe:
Abonare newsletter

Fii la curent cu ultimele oferte și articole de pe MyCityBrake.ro

Articole recente

Fii la curent cu ultimele oferte Abonare newsletter

MyCityBreak

Despre noi
MyCityBreak nu este site-ul unei agenţii de turism prin care poţi cumpăra direct bilete de călătorie. El nu este nici un blog în care ne povestim experienţe de călătorie.

MyCityBreak este mai degrabă situl în care visam la călătorii viitoare. Căutăm noi destinaţii pe care le-am putea avea în cele câteva zile în care ne smulgem din cotidian. Căutăm să aflăm cât mai multe lucruri interesante despre locurile în care vom ajunge, astfel încât să profităm la maxim de fiecare călătorie. Căutam trucuri ca să ajungem mai uşor, să cheltuim mai puţin, să alegem cea mai bună perioadă şi hotelul cu oferta cea mai bună. Știi și tu, este o adevărată muncă să pregățesti bine o călătorie, iar uneori nu ai timp de asta. Aici te putem ajuta.

Email
contact@mycitybreak.ro